Spinsters

Workshops en lezingen:
Andrew Cox 
Ben van de Berg 
Caroline Groeneveld 
Ellen Haring  
Janneke van Wieren 
Lyan van der Meulen 
Lida van de Water
Linda Wormhoudt
Ruud Borman
Sonja Campagne  

Ceremoniele groep:
Astrid van de Berg 
Debbie Beekwielder 
Ellen Haring 
Karin Dewilde 
Laura Dongelmans 
Rosa Verlaan 
Sandra Warmerdam 
Saskia Basten 
Susan van Soest

Andrew Cox is  a  member of the National Institute of Medical Herbalists (UK).  Andrew began studying medicinal plants in 1994 and a has been professional practitioner in England for 10 years and in the Netherlands for the last 2 years. During further studies in the USA he was also initiated into a shamanic relationship with the plant world and gives treatments and workshops courses about this, as well as about different aspects of traditional western herbal medicine.  He also incorporates the Chinese five element perspective and the principles of permaculture into that work.  With his wife, Carolina, he also runs a business called Romantic Nature http://www.romanticnature.nl/  which supplies organic and sustainably-sourced plant materials for the production of natural skincare and wellness products, together with empowering workshops to teach people to make their own.
For millennia our distant ancestors lived in balance and harmony with the natural world. They related to its  life-supporting cycles and realms in intimate ways that we have largely lost today .  Some of these ways concern  humankind’s relationship with the beings we call plants.  For much of our history this has been  predominantly a love story. Individuals in every human culture and community have devoted their lives to this relationship, learning and applying the healing and nurturing powers of plants:  shamans, medicine men and women,  herbalists, wise-women, small-scale organic gardeners and farmers.  Over recent centuries such individuals have often been persecuted in the name of religion, imperialism, industry, science and ‘consumer protection’. At no other time in our history than at the present has our species betrayed our relationships with nature so shabbily and so dangerously. Yet,  still, the plants continue to give generously of the oxygen, fuel, medicine and beauty of their bodies and the  encoded wisdom of their spirits.  Still they continue to offer us  guidance for our individual and collective journey to more harmonious relationship with the natural world and our own inner nature. And still people continue to feel an affinity towards healing plants as being natural and beneficial to them. This is precisely due to the ancient and highly successful relationships between plants and people forged and nurtured by our ancestors.

Ik ben Astrid van den Berg. AKA WalaBreg. Ik bewandel het Oude Pad. 
Enthousiast, verwonderd en vol vertrouwen. Wetend dat ik steeds dichter naar 'huis' wandel. Steeds meer mooie warme mensen verlichten met hun innerlijke lampjes mijn pad en wandelen stukken met mij mee. 

Ik noem mezelf heks. Of wala, het oudhooggermaanse woord voor 'vrouwe met de (magische) staf'. Heks is helaas door de eeuwen heen een negatief begrip geworden. Door het woord heks juist wél te gebruiken hoop ik dat wanneer mensen mij leren kennen en zien wat ik doe en waar ik voor sta, de betekenis van het woord wat positiever wordt. 
Dit jaar help ik Ben met het houden van volle maan bijeenkomsten. Volgens Waarachtigheid, Eenvoud en Balans (WEB) proberen we een voor ieder toegankelijke fijne viering in de duinen onder de sterrenhemel neer te zetten. 

Ik ben een 'draadwerkster'. De Rode Draad staat centraal in mijn leven. Ik vind haar letterlijk overal in allerlei diktes en maten, tijdens wandelen, fietsen... Ik gebruik m'n tvinningsben om mij te verbinden met onzichtbare draden op bijzondere plaatsen. Het verbinden raakt snaren in mij, maakt akkoorden. Doet oude opgeslagen informatie diep in mijn botten vibreren.

Ik ben een heel creatief mens. Ik heb talenten op velerlei gebied en werk oa met klei, hout, textiel, verf, pyrografische pen. Alsook weven, schrijven en zingen. Ik geef workshops. Probeer op mijn manier dingen door te geven aan mensen die zich daarvoor interesseren en zich ervoor openstellen. Vaak is het op een creatieve manier ons verbinden met het Oer. Iedereen heeft het in zich maar de gebruiksaanwijzing is soms kwijt geraakt zeg maar. 

Tijdens deze Godinnenconferentie ben ik gevraagd om het element Vuur te vertegenwoordigen.


In 2006 ben ik voor het eerst naar de godinnenconferentie geweest. Dat was voor mij een nieuwe ervaring; misschien in eerste instantie niet echt alledaags, maar zeker een bijzondere ervaring. Aangeraakt door de fijne energie van de conferentie ben ik in de opvolgende jaren steeds wel weer enkele dagen aanwezig geweest. Het was tevens mijn kennismaking met Centrum Athanor. Sindsdien heeft het centrum een speciale plek in mijn hart gekregen.

Mijn naam?  Ben van den Berg, beter bekend denk ik als “de man van Astrid”.

Ik ben nieuwsgierig van aard en ervaar het als bijzonder en verwonderingwaardig, hoe mooi, eenvoudig en tegelijkertijd super ingenieus het leven kan zijn.
Op de middelbare school ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met ‘zelfverdieping’, later ook in de sport en het is altijd wel als een rode draad door mijn leven blijven meelopen. 
Een andere rode draad in mijn leven is voeding. 
Ik ben ervan overtuigd, dat alles met elkaar verbonden is en dat wij een minuscuul onderdeel zijn van het geheel. Als wij die verbinding in ons zelf kunnen aanraken of bereiken, dan zijn we in staat om verder te reiken. En vallen eerder veronderstelde grenzen weg. 
Als we ons open kunnen / durven stellen dan is het mogelijk om dingen te ervaren, die we ons niet kunnen voorstellen. 
Ik ben gevraagd om enkele workshops te geven op deze conferentie.
Het lijkt me leuk om mijn ervaringen te delen en de mensen mee te nemen in een heerlijk ontspannende toegankelijke meditatie en in enkele oefeningen, die een ieder op zijn eigen tempo en manier kan doen, maar die wel grensverleggend zullen zijn. 
Ik kijk er naar uit om mensen te ontmoeten en een bijdrage te mogen leveren aan deze conferentie. Ik hoop dat het voor een aantal mannen een reden is om toch eens (als is het maar een dag) naar de conferentie te komen en ook de sfeer te proeven op Centrum Athanor. 
s’Avonds een gezellig samen zijn bij een kampvuur. Ik heb er nu al zin in! Tot Juli!
Caroline Groeneveld
Mijn spirituele zoektocht begint als kind. Ik geloof dat alles leeft, dat alles een ziel heeft en ik hecht evenveel waarde aan de liefde van een steen als aan de liefde van een wezen waar ik in woorden mee communiceer. Ik glimlach als ik terugdenk aan de momenten waarop ik als negenjarige iedere knuffelbeer een plaatsje in de cirkel geef. De cirkel leert me over oneindigheid, gelijkwaardigheid, onzelfzuchtige liefde en zusterschap. In de cirkel is iedereen gelijk.

Het maakt niet uit wie je bent, waar je staat, waar je vandaan komt of waar je naar toe gaat. Het maakt uit dat er ook voor jou een moment in je leven komt, dat je je herinnert dat er iemand is die ongelooflijk veel van je houdt. Het maakt uit dat je weet wat onzelfzuchtige liefde is. Het maakt uit dat je ervaart dat Zij er voor je is. In alles en iedereen. Altijd.

Caroline geeft thuiscursussen (leven volgens jouw natuur, maancirkel) en bijeenkomsten in de bossen bij Heeze (kleine en grote moedercirkel) en geeft sinds 2007 de Modron vrouwenagenda uit. In april is haar vrouwenorakel uitgekomen. Meer informatie over Caroline vind je op Modron.org

Debbie Beekwielder
Stapte voor het eerst in februari 2005 de Godinnentempel binnen en voelde zich direct thuis. Na zo’n 1,5 jaar als vaste bezoekster de ceremonies te hebben bezocht, nam ze haar plek in het team in. Eerst als vrijwilligerster die meedraaide op de zaterdagen. Daarna nam zij het op zich om de Godin In Mij te gaan verzorgen en doet dit nog steeds. Kort daarop startte zij haar 1e Inwijdingsweg tot Priesteres van de Godin, gevolgd door het 2e en 3e jaar. Intussen is zij een vaste dragende kracht van de Godinnentempel, bestuurslid, vertrouwd gezicht bij ceremonies en op de Godinnenconferentie. Dit jaar staat zij helemaal in haar element, zij vertegenwoordigd de energie van VrijMa, de Geliefde. Zij zal je meenemen (desnoods sleuren) naar de dieptes van je eigen verlangens, je laten zien dat vrijheid een 1e levensbehoefte is, een vlam die brandend en gevoed dient te worden.

Ellen Haring (1962) is geboren in Noord Holland. Haar hele leven is ze al geinteresseerd in spiritualitieit en is geboren onder het Maya zonnezegel Rode maan.
In 2000 heeft ze een basis opleiding Sjaminisme gevolgd bij Sue Wolfstar, vanuit de lineage van Black Bear.
Aangetrokken door de titel “toen de vrouwen drummers waren” volgt ze de drumlessen van Isabella Verbruggen. Isabella inspireerd vrouwen om via de Arabische drum weer contact te maken met het vrouwelijke weten en Godinnenculturen. In 2007 heeft ze de tweejarige priesters opleiding Mater Matuta bij Isabella Verbruggen en Loes Moezelaar gevolgd. Deze opleiding is gebasseerd op de traditie van de priesteressen van Avalon. In 2009 werd zij ingewijd als Priesteres van de Nederlandse Godin Anna-Nehalenia.
Als een rode draad loopt zang/ zingen door haar leven. Ze heeft inverschillende koortjes gezongen en in een orkestje. Nu houdt ze zich vooral bezig met Mantra zang en Moeder Aarde liederen en de drum.


Via haar priesteresopleiding kwam Ellen in aanraking met de Godinnenconferentie Nederland georganiseerd door stichting Avalon Mystic. "Ik heb het als een weldaad ervaren om samen met anderen de verbinding aan te mogen gaan met de vrouwelijke energie en creativiteit. Vanaf 2008 heb ik aktief meegedaan aan de Godinnenconferentie. 
Dit jaar heb ik me verbonden met de ceremoniele groep en sta in het Noord-Westen van het wiel AmMa en mag de oude wijze vrouwen energie, Woma, vertegenwoordigen".

Karin Dewilde is als Priesters van de Godin verbonden aan de Godinnentempel in Hillegom en als Priesteres van Nehalennia verbonden aan zichzelf. 

Het duurde wel even voor ze de roep van de Godin beantwoorde maar uiteindelijk kon ze niet ontkennen dat het Pad van priesteres voor haar ook in dit leven is voorbestemd.

Als Antwerpse is ze heel erg verankerd aan haar Stad maar toch houd ze ook van zwerven. Dus trekt ze soms op Pelgrimstocht te trekken en vind daar dan innerlijke rust maar ze komt altijd héél graag terug thuis. Verder houdt ze zich graag bezig met handwerk zoals haken en zingt ze haar Liefde voor de Godin uit (liefst in groep).

Tijdens de conferentie vertegenwoordigd Karin de energie van de Moeder.


Mijn naam is Laura Dongelmans en ben verbonden als priesteres van de Godin aan de Nederlandse Godinnen tempel. 

Mijn weg met de Godin is er een die ik bewandel vanaf het moment dat ik kon lopen maar mijn bewuste weg begon in 2003 toen ik voor het eerst voet in Avalon zette.  Sinds die tijd heb ik een vlucht genomen die begon met een jaartraining  Hedge witch; een solitaire heksen training. Daarna volgde ik de inwijdingsweg als priesteres van de Godin en wijdde mezelf in bij de Chalice well , Glastonbury. Het jaar daarop verdiepte ik mezelf en volgde een retraite in Glastonbury waarna ik een inwijding als priesteres van Brighid onderging.

Daarna volgde ik nog een jaar innerlijke sjamanisme. Deed een kruidenvakopleiding van 3 jaar, volgde een jaarcyclus PSM (plant spirit medicine) en een beroepsopleiding artrologie. Sinds vorig jaar heb ik een eigen praktijk als Doula en kruidenkundige. Alles komt samen en dat wil ik graag in mijn praktijk tot uitdrukking brengen. Informatie over Laura's praktijk vind je op http://www.vanuitdebron.nl/

Tijdens de Godinnenconferentie zal ik de energie van het element water vertegenwoordigen. Lida van de Water kwam in 2004 voor het eerst in de Godinnentempel in Hillegom. Zoals bij zo veel vrouwen voelde het als thuiskomen. Voor mij viel alles op haar plaats. Mijn slogan is: "ik zeg godin en ik besta". Je kunt in een spiegel kijken en jezelf eindelijk zien in al je glorie als vrouw. Onszelf opnieuw in onze kracht zetten is mijn passie. Werken met vrouwen in cirkels is voor mij een ode aan de godin.
In 2002 zette ik de eerste bewuste stappen op mijn spirituele pad met een cursus Celtic Healing bij Loes Cerridwen Vlugt. Dat opende de weg naar de Godinnentempel, waar ik de ceremonies volgde en bestuurslid werd. Daarna volgde ik nog een cursus Intuïtieve Ontwikkeling en begon het jaar daarop in de tempel met de opleiding/inwijdingsweg ‘priesteres van de Godin’ bij Sandra Warmerdam en Marion van Eupen. Ik ben daarnaast gecertificeerd coach en trainer.
De lezing die ik op deze Groene Godin Conferentie verzorg, heb ik eerder gegeven in Dordrecht, tijdens de expositie van Joke Hardenbol. Veel van haar prachtige Godin kunstwerken hangen op dit moment bij ons in de Godinnentempel. Joke noemde haar overzichtstentoonstelling ‘De terugkeer van de Godin’. Een toepasselijker titel weet ik  niet : ). Daar gaat mijn lezing dan ook over. Over de terugkeer van onze Grote Moeder.
Daarvoor moeten we wel een heel eind terug in de tijd!  Terug naar de tijd waarin de Godin werd vereerd en geëerd als de Grote Moeder, naar de tijd waarin mensen leefden met de natuur die voor hen de Grote Moeder was.  
Rode draad  van de lezing zal zijn de vele ontdekkingen gedaan van de laatste decennia die in beeld en tekst de Moedergodin uit het verleden weer terugbrengen. De Moedergodin is lang weggeweest uit ons bewustzijn, uit onze samenleving. Ze is weggeschreven uit de geschiedenis, herinneringen zijn vervaagd of vervormd, haar tempels zijn verwoest. Maar ze is nooit helemaal verdwenen. En nu beginnen mensen hun weg weer terug te vinden naar de Godin.
Hoe verandert de maatschappij als we de Godin weer zien als de Grote Moeder, Moeder Aarde? Welke plaats geven we de Grote Moeder in deze 21ste eeuw?
Lida is priesteres van Brigit Brigida en priesteres van Freya/Sekhmet. Ze is begeleider van vrouwencirkels, trainer, schrijfcoach, ceremonialist, dichteres, spiritueel vroedvrouw en bezinningswerker.
Ze heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van groepen in het onderwijs en als priesteres van de Godin. Heling en transformatie zijn voor haar belangrijke thema’s. Ze is verbonden aan De Nederlandse Godinnentempel waar ze de afgelopen jaren verschillende trainingen, cirkels en intensives heeft gegeven en meebegeleid, waaronder de jaartraining “Weef je Web en Weef je Kracht”, de Brigida Her-innerd in Noorbeek, Moonlodges, Helende Schrijfcirkels en de driedaagse Intensive van de Inwijdingsweg. In mei 2012 begeleidt ze weer de Mariacirkel. Op dit moment volgt Lida een opleiding Godsdienst & Levensbeschouwing die haar volledige aandacht vraagt.

Ik ben Linda Wormhoudt, sjamaniste. Ik heb geen exotische spirituele naam maar ben gewoon Linda uit Amsterdam, die uit de Laaglanden, een kind van de wegen. Ik wil onderweg zijn, de haast onbetreden paden bewandelen, de grenzen op alle lagen verkennen, het liefst in onbewoonde en ongecultiveerde gebieden. De energie van landschappen fascineert mij. Hoe een land voelt onder mijn voeten, hoe het ruikt, hoe het smaakt als ik het proef. Wat er gebeurt als het land mij proeft, welke respons ik krijg als ik een lied zing voor een landschap waar ik op dat ogenblik deel van uitmaak.
Ik schrijf boeken en artikelen over sjamanisme en over Noordwest-Europese vormen van magie zoals seidr. Schrijven is een van mijn manieren om te delen met anderen, te begrijpen en te verwerken. Ook geef ik opleidingen in sjamanistisch en magisch werk. Ik richt mij vooral op verdieping en lange termijn werk. Daarnaast doe ik veel onderzoek in verschillende Noordwest-Europese landen naar krachtplaatsen en sacraal landschap. Het maken van krachtvoorwerpen (sjamanentrommels, altaarkleden, ratels) is een van mijn passies. Meer informatie over Linda, vind je op www.soulritual.nl


Lyan van der Meulen geeft een Biodanzaworkshop op de Godinnenconferentie. Voor wie Biodanza nog niet kent: Het is een manier van dansen, die niet werkt met pasjes, waarbij je in een groep met elkaar danst (soms alleen met jezelf, soms met anderen) en waarbij je dieper contact kunt maken met jezelf, de ander en de wereld om je heen.
Lyan geeft wekelijkse lessen in Biodanza in Amsterdam en verzorgt dansdagen en Biodanzaworkshops in het hele land. Naast Biodanzadocent is ze Trainer/coach persoonlijke effectiviteit/communicatie en actrice. Meer over Lyan http://www.biodanzametlyan.nl/


Mijn naam is Rosa Verlaan. Spiritualiteit, muziek en de natuur hebben altijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad.  Al deze elementen komen samen voor mij in het pad wat ik nu bewandel als priesteres.
Ik ben in aanraking gekomen met het pad van de priesteres doordat ik een framedrumworkshop volgde bij Isabella Verbruggen. Door de verbinding met de framedrum (Tar) kwamen er herinneringen boven van lang geleden, toen de godin vereerd werd. Ik ben drumlessen gaan volgen  en bespeel nu meerdere drums vanuit de  vroegere mediterrane vrouwelijke ritmetradities. Ik gebruik de drum bij  rituelen, ceremonies en healingsessies en ben een paar jaar lid geweest van de framedrumgroep Timpanistrae.
Daarnaast bleef ze geboeid door wat ons als mensen drijft in onze zoektocht naar innerlijke balans en vreugde. Haar directe inspiratiebronnen zijn onder anderen de Australische schrijver Michael Roads en Amerikaans schrijfster en mysticus Jonette Crowley.
Ik heb de priesteressenopleiding gevolgd bij Mater Matuta. De opleiding wordt gegeven door Loes Moezelaar en Isabella Verbruggen en is gebaseerd op de traditie van de priesteressen van Avalon In deze opleiding nemen de drum en de kruidenleer ook een belangrijke plaats in. Door deze opleiding heb ik een nog diepere verbinding gekregen met het ritme van de natuur in en om mij heen. Ook ontwikkelde ik mijn intuitieve  en helende vermogens.
In  2008 en 2009  heb ik meegewerkt aan de Godinnenconferentie als pio, priesteres in opleiding. Ik vond het heerlijk om me onder te dompelen in de vrouwelijke energie en om de kracht,  de vreugde en de creativiteit ervan te mogen ervaren. In 2009 ben ik ingewijd als priesteres van Anna-Nehalennia. 

Na mijn priesteressenopleiding heb ik de opleiding Esoteric Soul Healing gevolgd bij Kathy Jones in Glastonbury. Daaruitvoortvloeiend ben ik naast mijn baan als maatschappelijk werkster en trainer  een praktijk gestart voor healing /reading en bewustzijnsontwikkeling aan huis, Adissa genaamd.
Wil je hier meer over weten of heb je andere vragen, spreek me gerust aan op de conferentie.

Nu in 2012 ben ik gevraagd als priesteres het element aarde  te vertegenwoordigen in de ceremoniële cirkel.


Ruud Borman
Al sinds mijn jeugd zwerf ik door de tijd. Een enthousiaste onderwijzer gaf de eerste aanzet en daarna ging het vanzelf via musea, archieven, opgravingen en beroemde plaatsen in binnen- en buitenland. Veel lezen en reizen en vooral steeds op zoek gaan naar het onbekende dat achter de horizon lonkt.
                                                                           
Het magische en vaak mysterieuze verleden van Groot Brittannië en Ierland trekt me voortdurend maar regelmatig treed ik even buiten de paden van mijn tijdreizen en bevind me dan ineens weer even in Carthago, bij de Etrusken of in het land van de Katharen. Zie ook http://www.ruudstijdreizen.blogspot.com/


Sandra Warmerdam, Priesteres van Avalon en Priesteres van de Godin en begeleidster van degene die ook dit inwijdingspad willen volgen.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd in Glastonbury / Avalon. Na een leven van voorbereiding op het Priesteressenschap heb ik in 2000 de stap genomen om in Avalon mijn werkelijke inwijding te gaan doen en weer het pad als Priesteres te volgen. De Godin of Vrouwelijke God is altijd de leidraad in mijn leven geweest. Ik zocht Haar in alles waar ik mee bezig was. In Avalon/Glastonbury viel alles samen. Ik kon niet anders als Haar pad hier in Nederland te volgen om de Godin in mijn eigen land helpen terug te brengen.
Samen met andere vrouwen zijn we in 2003 de Nederlandse Godinnentempel gestart. Daarnaast is er een stichting opgericht: Avalon Mystic of STAM, om de kennis over de Godin in een voor iedereen open spirituele ruimte te vergaren, over te dragen en vooral weer de verbondenheid met elkaar te vinden. Tevens heb ik de eer om spinster en weefster van de Nederlandse Godinnenconferenties in Nederland te zijn. 
Buiten het vieren van Haar jaarfeesten is het voor mij vooral een studie en leerproces geweest om de geschiedenis, de kennis en de beleving van de Godin in Nederland te onderzoeken. De grootste uitdaging was en is de Godin in Mezelf te vinden.

Tijdens de Godinnenconferentie zal ik de energie dragen en delen van de Green Goddess. Het verbindenden centrum in het Wiel. Voor meer informatie over mij kijk op http://www.godinnentempel.info/


Saskia Basten Priesteres van Avalon

Spiritualiteit is al vele jaren een deel van mijn leven. Ik hou van de diepe verbinding die het me geeft met Moeder Aarde en de vele zusters op mijn pad. Het inspireert me en brengt me ook in verbinding met de stilte die zit, in de heilige kern van je hart. Ik heb in de afgelopen jaren verschillende cursussen en opleidingen, zoals de opleiding tot priesteres van Avalon in Glastonbury, Engeland. Dit heeft me de liefde voor de Godin laten herontdekken. Voor mij is Zij aanwezig in alles wat leeft. Ze heeft mijn hart geopend, op een manier die ik nog niet kende en in plaats van dat me meer kwetsbaar maakte, heeft het me sterker gemaakt.
Een tijdje geleden heb ik, geïnspireerd door de Godin, mijn grote droom laten uitkomen, namelijk een eigen praktijk. Dit is een praktijk voor natuurgeneeskunde, genaamd Grootmoeder Aarde http://www.grootmoederaarde.nl/. Verder organiseer ik samen met Lenneke van Gestel jaarfeesten in Noord-Brabant http://www.spinnewiel.info/.

Ook dit jaar werk ik weer met veel plezier mee aan de organisatie van de Godinnen conferentie. Het is heerlijk om een paar dagen met de andere priesteressen zoiets moois neer te zetten. Dit jaar mag ik de KiMa belichamen, voor mij een heel uitdagende en interessante Godin. Zij heeft heel veel lagen, die ik graag wil leren kennen.

Tijdens de conferentie kun je bij me terecht voor allerlei vragen. En natuurlijk ben ik ook altijd bereid om je te helpen als heler.


"Weerklank" door Sonja Campagne
Om even bij te tanken of de stilte op te zoeken geeft Sonja een persoonlijke klankhealing. 
"Ervaren van klank is ervaren van de stilte."
Stoelsessies met klankschaal en drum. Bij goed weer ook in de groene natuur van de Goddess.
Sonja is Priesteres van de Godin en werkt met Reiki, Chakra-harmonisatie, Vortex Healing en Sjamanisme. 
Susan van Soest, Priesteres van de Godin en toegewijd aan Brigida.


Zijn als basis voor mijn natuurlijk ritme
Het leven als inspiratie
Kracht in lach, tranen en kwetsbaarheid
Alles haar tijd, haar ritme van leven
Liefde door tijd en ruimte
Soms vervormd, altijd leerzaam.

Vind je bron, is een van de wijze adviezen die ik kreeg tijdens het herstel van mijn burnout. Contact met de natuur en het volgen vaan haar cylci voelde en voelt voor mij daarin essentieel. Het liefst samen met anderen. Via een kleine omzwerving kwam ik bij de Nederlandse Godinnentempel waar de wijze van vieren me aanspreekt. Sinds 2010 geef ik hier met plezier ook mee de ceremonies vorm.

Tijdens deze Godinnenconferentie mag ik de energie van het element lucht vertegenwoordigen.